#22 Spagetti alla Carbonara 1


La Cucina di Vittorio ( Vittorio’s Kitchen )

#22 Spaghetti alla Carbonara
Per 4 Persone
Ingredienti:
  1. 400 gr.Spaghetti
  2. 100 gr.pancetta affuicata
  3. 1 cipolla Bianca, tagliata finemente
  4. 2 uova
  5. 1 bicchiere vino bianco
  6. 50 gr parmigiano grattuggiato
  7. Sale e pepe necessary
  8. 5 cucchiai da tavola di olio di olivo
Preparazione:
  1. Tagliare la pancetta a dadini e farla soffriggere nell’olio
  2.        quando sara croccante
  3. Aggiungere la cipolla, sofriggere fino quando assume un colore dorato
  4.  sale e pepe
  5. Versare il vino bianco e lasciare evaporare.
  6. Sbattere le uova, aggiungendo il parmigiano.
  7. Cuocere gli spagetti e scolarli al dente.
  8. Unire pancetta le uova sbattute nel tegame, mischiando bene
Servite calda
 
English translation
Spagetti Carbonara
Recipe For 4 people
Ingredients:
  1. 12 oz spaghetti
  2. 4 oz bacon ( smoked Pancetta )
  3. 1 onions, finly  chopped
  4. 2 eggs
  5. 1 cap white wine
  6. 2 oz Parmesan ( o more if you like cheese)
  7. Salt and pepper as necessary
  8. 2 oz olive oil
Preparation:
  1. Pre heat a pan large to contain all the ingredients
  2. Cut pancetta in small squares, fry till crispy
  3. Add onions after chopped  fine, fry till golden color
  4. Add salt and pepper
  5. Add the white wine, let the alcohol evaporate
  6. With fork break down the eggs adding the cheese
  7. Cook spaghetti al dente, drain,
  8. Over hot burner tossed with eggs,
Pasta should be very hat,
Serve hat with same PinotGrigio

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s