Easy Prawns with Arugula # 96 Gamberoni Facili con Arugula # 96

Easy Prawns with Arugula
ingredients:
1. 500 grams of shrimp , peeled and deveined and drained well.
2. Enough flour to flour the shrimp.
3. 1 tsp paprika, optional.
4. 2 tablespoons of olive oil, and a little more available when it is needed.
5. 4 tablespoons butter
6. 6 cloves of garlic, minced
7. 1/2 cup of dry white wine.
8. Salt and pepper needed.
1. 1 cup baby arugula cut it a bit if you prefer.

Directions:

1. Breaded prawns , place them on a plate and set aside.
2. In a large skillet , heat the oil and butter over medium heat , high.
3. Add the prawns , fry for 1 to 2 minutes per side , remove from pan and set aside .
4. Add a little oil if necessary, add the garlic and saute for 1 minute.
5. Add the wine, salt and pepper and let the alcohol evaporate.
6. Turn the shrimp and cook for one minute, turn off the stove,
7. Add arugula, mix for a minute.
8. Garnish with lemon slices and serve.

Gamberoni Facili con Arugula
Ingredienti:

1. 500 gr, di gamberoni, sgusciati e puliti e scolati bene.
2. Farina sufficiente a infarinare i gamberi.
3. 1 cucchiaini di paprika. Facoltativa
4. 2 cucchiai di olio d’oliva, e un poco più a disposizione nel caso in cui è necessario.
5. 4 cucchiai di burro
6. 6 spicchi d’aglio, tritati
7. 1/2 bicchiere di vino bianco secco.
8. sale e pepe, necessario.
1 tazza baby rucola, tagliatela un po se si preferite.

Direzioni:

1. Infarinate i gamberoni, adagiatel in un piatto e mettete da parte.
2. In una padella grande, scaldate l’olio e il burro a fuoco medio, alto.
3. Aggiungere i gamberoni, Scottateli per 1 o 2 minuti per lato, togliere dalla padella e mettere da parte.
4. Aggiungi un po di olio, se necessario, aggiungere l’aglio e soffriggere per 1 minuto.
5. Aggiungere il vino, sale e pepe, far evaporare l’alcol.
6. Girate i gamberi e lasciate cuocere per un minuto, spegnere il fornello,
7. Aggiungere la rucola, mischiate per un minuto.
8. Guarnire con fette di limone e servire.

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